Сообщения

Дистанційне навчання. Німецька мова. 3є

Матеріали та завдання розміщені на платформі Google Classroom. Для того щоб отримати доступ до завдань потрібно виконати такі нескладні кроки: 0) Якщо у Вас немає аккаунту @gmail, заведіть його щоб отримати доступ. 1) завантажити застосунок Google Classroom на телефон або відкрити сайт з браузера комп'ютера. 2) Знайти курс за кодом mqvfurm. 3) Переглянути матеріали. 4) Виконати завдання.

Дистанційне навчання. Англійська мова 1 класи.

Матеріали та завдання розміщені на платформі Google Classroom. Для того щоб отримати доступ до завдань потрібно виконати такі нескладні кроки: 0) Якщо у Вас немає аккаунту @gmail, заведіть його щоб отримати доступ. 1) завантажити застосунок Google Classroom на телефон або відкрити сайт з браузера комп'ютера. 2) Знайти курс за кодом p5echky. 3) Переглянути матеріали. 4) Виконати завдання. Після виконання завдань зробіть, будь ласка, фото написаного та зніміть коротке відео, в якому дитина читає та надішліть мені на пошту lliiddiiiiaa@gmail.com. Коли будете надсилати скріншоти, напишіть обов'язково прізвище та ім'я дитини.

Дистанційне навчання. Англійська мова 2 класи.

Матеріали та завдання розміщені на платформі Google Classroom. Для того щоб отримати доступ до завдань потрібно виконати такі нескладні кроки: 0) Якщо у Вас немає аккаунту @gmail, заведіть його щоб отримати доступ. 1) завантажити застосунок Google Classroom на телефон або відкрити сайт з браузера комп'ютера. 2) Знайти курс за кодом v4rvpdr. 3) Переглянути матеріали. 4) Виконати завдання. У завданнях вказано посилання на інтерактивні тести. Після виконання тестів зробіть, будь ласка скріншот та надішліть мені на пошту lliiddiiiiaa@gmail.com. Коли будете надсилати скріншоти, напишіть обов'язково прізвище та ім'я дитини.